Antreprenorii care doresc să obţină o finanţare de până la 200.000 lei au la dispoziţie câteva  zile pentru a se înscrie, exclusiv online, în programul Start-Up Nation 2022, se arată într-un comunicat de presă al Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT).

Până la termenul-limită de înscriere, 1 septembrie 2022, ora 20:00, aplicanţii cu profil, user şi parolă generate pe platforma granturi.imm.gov.ro vor putea completa, semna electronic, încărca şi ulterior transmite formularul de înscriere.

Reprezentanţi MAT precizează că, în cadrul celei de-a treia ediţii a programului Start-Up Nation există, în premieră, doi piloni: Start-Up Nation România şi Start-Up Nation Diaspora. Astfel, antreprenorii români stabiliţi în ţară, cât şi cei plecaţi peste hotare, dar care doresc să se întoarcă acasă pentru a investi într-o afacere, au posibilitatea de a obţine finanţare.

Potrivit datelor centralizate de minister, până la acest moment, 6.461 de antreprenori s-au înscris pentru Pilonul I (Start-Up Nation România) şi 212 pentru Pilonul II (Start-Up Nation Diaspora). AGERPRES