Peste 500 de voluntari au participat pe 8 aprilie, alături de  membrii Ascoiației ”MaiMultVerde” și de reprezentanții Primăriei Giurgiu, pe malul drept al canalului Cama, la acțiunea de plantare a peste 10.000 de puieți din 12 specii de arbori.

Acțiunea de plantare  face parte din campania #RomâniaPlanteazăPentruMâine, organizată de Asociația ”MaiMultVerde” în parteneriat cu OMV Petrom, Primăria Municipiului Giurgiu și ”Poteca Studio”.

 Voluntarilor li s-au alăturat și un număr important de locuitori ai orașului Giurgiu, unii dintre aceștia venind chiar și cu copiii și  voluntari de la Organizația Națională ”Cercetașii României”, prieteni ai celor ce au organizat această acțiune.
S-au plantat specii de arbori și arbuști  caracteristici  zonei: alun, castan, chiparos de baltă, salcie, paltin, arțar roșu, ulm, glădiță, mălin, plop, stejar, cătină, păducel.

Până la acest moment, în cadrul Campaniei ”România plantează pentru mâine”, au fost plantați în Pădurea Comunitară Cama 60.000 de puieți, urmând ca alți 100.000 să fie plantați la toamnă.