Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a decis pe 23 februarie 2023 să prelungească mandatul de director general al Christinei Verchere cu patru ani, până la 16 aprilie 2027.

“Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom S.A. a aprobat: numirea următorilor membri ai Directoratului pentru un nou mandat de patru ani, începând cu 17 aprilie 2023 şi până la 16 aprilie 2027: Christina Campbell Verchere – Director General Executiv si Preşedinte al Directoratului Alina Gabriela Popa – Director Financiar si Membru al Directoratului Radu Sorin Căprău – Membru al Directoratului responsabil cu activitatea Rafinare si Marketing Franck Albert Neel – Membru al Directoratului responsabil cu activitatea Gaze si Energie”, se spune într-un comunicat de presă.

Pe de altă parte Consiliul a decis să îl numească pe Cristian Hubati în calitatea de nou Membru al Directoratului responsabil cu activitatea de Explorare si Producţie pentru un mandat de patru ani, începând cu 17 aprilie 2023 pana la 16 aprilie 2027, ca urmare a expirării pe 16 aprilie 2023, a mandatului de membru al Directoratului al lui Hans Christopher Veit.

Cristian Hubati a absolvit Universitatea Politehnica din Bucureşti în 1995 şi deţine un master în gestionarea afacerilor de la Open University Business School, UK şi un certificat post-universitar în Board Practice şi Directorship la Henley Business School, UK. Cristian Hubati are 20 de ani de experienţă în industria de ţiţei şi gaze. El s-a alăturat OMV Petrom în 2007 şi a deţinut, de atunci, mai multe funcţii de conducere.