Programul de împrumut de scoici pentru externarea în siguranță a bebelușilor din maternitate, sugestiv intitulat Prima Scoică, a debutat pe 17 octombrie, în 6 stații Petrom, ca parte a campaniei #MisiuneZero.

Părinții pot face o rezervare pe site-ul dedicat programului și apoi pot veni într-una din stațiile Petrom selectate din localitățile: București, Brașov, Iași, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu și Timișoara, pentru a împrumuta o scoică ergonomică, testată la impact, astfel încât bebelușul să fie în siguranță de la primul drum, drumul de la maternitate acasă.

Scoica trebuie apoi înapoiată stației Petrom de unde a fost împrumutată în termen de 3 zile, astfel încât și alți bebeluși să poată ajunge în siguranță acasă.

La înapoierea scoicii părinții vor primi un voucher special care îi va ajuta să facă cea mai bună alegere de scaun auto, de la unul din partenerii proiectului.

Mai multe despre modul de desfășurare, pașii necesari și partenerii programului Prima Scoică afli pe www.sigurantă-auto-copii.ro