Samsung a lansat display-ul său modular The Wall la nivel global. Noua versiune The Wall oferă companiilor o flexibilitate fără limite pentru prezentarea de conținut.

„Samsung își dedică munca creării celor mai inovatoare display-uri pentru cei aflați în avangarda creației video și a experiențelor de brand. The Wall 2021 este cel mai captivant și versatil display de până acum, oferindu-le companiilor un control complet pentru a-și crea mediile de vis”, a declarat Hyesung Ha, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

Un nou procesor Micro AI analizează și optimizează instantaneu fiecare cadru al videoclipului pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă a imaginii. Prin utilizarea a până la 16 modele diferite de rețea neuronală procesorul Micro AI poate optimiza calitatea imaginii până la rezoluția de 8K. Astfel, îmbunătățind contrastul și eliminând zgomotul.

Tehnologia Black Seal acoperă display-ul creând o suprafață pentru niveluri de negru mai pure, cu o adâncime sporită. Cu o luminozitate maximă de 1.600 de nits, The Wall oferă imagini clare care se remarcă chiar și în medii luminoase.

Modelul 2021 oferă cea mai detaliată imagine de până acum cu prima rezoluție 8K din industrie. De asemenea, are o rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz și o redare simplă 8K. The Wall poate fi configurat orizontal pentru o rezoluție de până la 16K cu un aranjament de 15.360 x 2.160 pixeli. Ecranul măsoară peste 1.000 de inci creând o suprafață complet expansivă.